Algemene Voorwaarden Simpto.nl

Over Simpto.nl

Simpto.nl is onderdeel van Kareera Trading Company BV, Steegstraat 19, 6261NK in Mheer.

Producten

Simpto.nl verkoopt toegang tot digitale producten. Het gaat om content met medische informatie. Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door mensen met een medische achtergrond samengesteld. Desondanks kunnen er fouten in de informatie sluipen. Gebruikers accepteren dat de content fouten kan bevatten en zullen Simpto.nl/Kareera daarvoor niet aansprakelijk stellen.

Koopovereenkomst

Door een digitaal informatieproduct van Simpto.nl te bestellen gaat de klant een koopovereenkomst aan met betalingsverplichting. De toegang tot het informatieproduct is gedurende de tijdspanne die bij het betreffende product is aangegeven.

Betaling van producten

Betaling van producten gebeurt via Mollie aan Kareera Trading Company BV.

Levering van de producten

Zodra de betaling bij ons binnen is zullen de digitale producten direct toegankelijk worden gemaakt via de website. Indien dat niet gebeurt kunt u contact opnemen via info@simpto.nl. Dan lossen wij dit probleem snel op.

Klachten

Klachten over de producten van Simpto.nl kunnen via de email worden gericht aan info@simpto.nl.

Reclameren

Wij proberen potentiele klanten voor aankoop goed te informeren over de producten die wij verkopen. Gezien de aard van de producten van Simpto.nl (informatieproducten) is reclameren van het product na aankoop niet mogelijk.

Scroll naar boven